Spain
Spain
Spain

Total de visualitzacions de pàgina:

Òrrius Team dijous, 8 de maig de 2014

Ruta llarga on recorrerem els cims més coneguts del Parc Natural del Montseny (les Agudes, Turó de l'Home i el Matagalls).
La part final de l'excursió, la pujada al Matagalls, la farem envoltats de una espessa boira com la de la foto de la dreta.Deixarem el cotxe al Coll de Sant Marçal i ens acostarem a la zona del Puig on esmorçarem.
A partir d'aquí començarem la gravació del Track.
el Puig


Per camins, corriols i tarteres (GR 5.2) ens enfilarem per anar a buscar el Coll de les Agudes.
Una mirada enrera amb el Matagalls ben lluny.
Arribem al Coll d'Agudes i d'aquí fins el primer cim del dia.
Coll d'Agudes
Espectacularitat en les vistes de cim de les Agudes!Per camí carener (GR 5.2) ens dirigim al segon cim del dia.
El Turó de l'Home ha vessar de gent.
En el Turó no més fem la foto de cim, ja que les panoràmiques son millor en el cim anterior, i per camí evident (primer pel GR 5.2 i després per corriols emboscats i finalment per pista) davallem per anar a buscar el Camping les Illes.A prop de camping hi ha un pas un pèl problemàtic (un rètol que diu gossos perillossos), evidentment podem trobar alternativa però nosaltres vam passar. En altres blocs i la mateixa excursió,  tampoc van trobar cap perill al passar!A partir d'aquí hem de seguir les marques vermelles i alguna fita dispersa ...i sobre tot superar els 800 mts de desnivell per arribar al Matagalls ...no té pèrdua!!


Aquestes marques ens portaran al camí normal de pujada des de Sant Marçal, el GR 5.2I pel GR 5.2 arribarem al Matagalls ...i amb molta boira!Encara que en aquelles hores havia poca gent, aproximadament les 18:00, de segur que també tenia que ser un cim molt concorregut.
La tornada al cotxe va se pel mateix camí (GR 5.2), xerrant i prenent fotos ...com algunes d'aquesta composició.Deixo el Track de la sortida:

Sortida Maig del 2014


         Em pots seguir al Facebook!

Deixa un comentari

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Entrades més vistes

Entrades més vistes

Fotos Pirineuss

Blogs Muntanyencs

Text

Reflexions PErsonals dNIT A LA MUNTANYA by PiK@

16 / setembre / 2010 by PiK@

Dia rere dia, les circunstàncies ens han portat cap al Pirineu.

La nit hi ha estat còmode i trankil.la, sense freD ni humitAt, en un prAt d'herBa flOnja.

El bivac ha estat coNfortable.Res a veure amb akell bivac a peus del cim de Bastiments, on vaig patir tanta set...

O la nit de tempesta sOta la Pica d'Estats, quan l'Aigua no va parar de caure dUrant hores i enS vam mullar finS al moll de l'òs..

L'esperiT de la persOna es cOnstrueiX a partir de l'AcumulaciÓ de vivències i la muntanyA és especialmenT generOsa a proporcionar-les.

Són molteS les experiències de la mUnTanya que enS fan ser més forts, xO la de la niT és una de les més bonikes.

D'entrada, un bivac voldrà dir k l'endemà ja estareM a la muntanya i axo és sempre motiU d'alegria. A més a més, un bivac amb bon temps permet gaudir de la posta i la sortida del sol, un dels espectacles més bells de la natura. Contemplar en silenci com el sol s'Amaga darrere un cim, la claror va morint al fons de la vall i lentament les carenes es pinten de negre, és increïble. I veure els primerS raigs de llum i escalfOr és una experiència gratificant. la nit, especialment a la muntanya, també té moments d'inkietud i de pors. La foscor, els sorolls dels animalS, de l'Aigua o del vent fan estar desvetllat part de la nit. Sovint és dificil dormir i descanÇar en un bivac. Llavors la mirada s'entreté amb les estrelles, amb la lluna si hi ha sort, amb els pensaments íntims, en les converses amb els companys....

L'experiència d'un bivac suposa el contacte directe amb la natura, sense cap més protecció k un sac de dormir.

El primer bivac és una experiència k mai s'oblida. Després en vindran d'altres, alguns bons, altres incòmodes i durs...

Moltes vegades un bivac és una experiència de resistència, a la metereologia, el cansament...

També hi ha akell "espai" x la relació amb el company o colla, llavors la conversa és interminable i l'amistat s'enforteix.

Ara semble k la gent no fa tants bivacs kom abans. La facilitat de les comunicacions, la informació, la tecnologia, refugis, eviten moltes pèrdues de ruta k acaben en un bivac. Els bivacs són exepcionals, putsé x la seva raresa, xo x l'enrikiment personal, cal no oblidar mai l'experiència del bivac, ni k sigui de tant en tant, ni k sigui ben confortable...

PiK@;)


Pel·licula

"127 horas" 
Basada en la història real d'Aron Ralston, un intrèpid muntanyenc i escalador nord-americà que es va fer famós perquè al maig de 2003, durant una escalada pels canons de Utah, va patir una caiguda i va quedar atrapat dins d'una profunda esquerda. Després de diversos dies immobilitzat i incapaç de trobar una solució alternativa, va haver de prendre una dramàtica decisió.

Feed

Deixa el teu Correu Electrònic:

Lliurat per Òrrius Team

SS

pop-up facebook