Spain
Spain
Spain

Total de visualitzacions de pàgina:

Andreu Ma dilluns, 18 d’abril de 2016


Aquí desarem tot alló (divers i desordenat) que no acaba d'encaixar en altres espais.
Per baixar qualsevol arxiu o document hom ha de formar part de la comunitat de  Google+


                                          Calaix de Sastre.                                          
Sinopsi:
Documental sobre l'emigració dels pingüins a l'Antàrtida. Cada any en l'Antàrtida dóna começament un emocionant i bell viatge. Centenars de milers de pingüins Emperador abandonen la seguretat de l'oceà per endinsar-se en la desértica terra gelada. Una regió tan dura i extrema que cap altre ésser viu s'atraveix a habitar. Tota la comunitat de pingüins marxen a través d'aquest difícil paisatge de gel. Amb resolució i valentia conduïts per la seva necessitat de reproduir-se amb la finalitat de la supervivència de l'espècie. Aquesta és la història d'una familia de pingüins. De com després de desenes de quilòmetres i després de posar un únic ou, la mare torna al mar a menjar mentre el pare es queda per incubar l'ou a l'espera que la mare torni. Els pares romanen 4 mesos incubant i sense alimentar-se. Quan els petits neixen, les mares tan sols tenen 48 hores per tornar o els petits pingüins moriran. Tan uns com altres estaran subjectes a condicions extremes de supervivència amb temperatures de més de 40º sota zero, tot això amb la finalitat de perllongar l'espècie.

Sinopsi:
Aclamada sèrie de documentals creada per la BBC que ens mostra, en 11 episodis escrits pel prestigiós naturalista David Attenborough, la bellesa del nostre enorme planeta amb imatges mai abans vistes.


Sinopsi:
Alguns dels llocs més extrems de la Terra com Alaska, el Quebec o Groenlància alberguen una fauna única que ha sabut sobreviure a les condicions més dures. Aquest documental ofereix imatges espectaculars omc la vida de les petites belugues, balenes de color blanc, que es mouen a la vegada i que ofereixen una mena de ball cerimonial a la profunditat de l'Oceà Àrtic o els primers moments en la vida de dues cries d'ós blanc que es mouen pel gel. L'esplendor i la magnitud d'una món gelat amb fantàstics éssers mai abans filmats.


Sinopsi:
Basada en la història real d'Aron Ralston, un intrèpid muntanyenc i escalador nord-americà que es va fer famós perquè al maig de 2003, durant una escalada pels canons de Utah, va patir una caiguda i va quedar atrapat dins d'una profunda esquerda. Després de diversos dies immobilitzat i incapaç de trobar una solució alternativa, va haver de prendre una dramàtica decisió.
Sinopsi:
El 1985 dos amics muntanyencs, Joe Simpson i Simon Yates, es troben escalant una muntanya remota als Andes -concretament el cim del Siula Grande, un pic peruà de 6.344 mts d'alçada- quan, prop del cim, un d'ells es trenca una cama. L'altre intenta ajudar-lo a baixar a un lloc segur, però les coses no resulten tan fàcils.


Pàgina en construcció.

Deixa un comentari

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Entrades més vistes

Entrades més vistes

Fotos Pirineuss

Blogs Muntanyencs

Text

Reflexions PErsonals dNIT A LA MUNTANYA by PiK@

16 / setembre / 2010 by PiK@

Dia rere dia, les circunstàncies ens han portat cap al Pirineu.

La nit hi ha estat còmode i trankil.la, sense freD ni humitAt, en un prAt d'herBa flOnja.

El bivac ha estat coNfortable.Res a veure amb akell bivac a peus del cim de Bastiments, on vaig patir tanta set...

O la nit de tempesta sOta la Pica d'Estats, quan l'Aigua no va parar de caure dUrant hores i enS vam mullar finS al moll de l'òs..

L'esperiT de la persOna es cOnstrueiX a partir de l'AcumulaciÓ de vivències i la muntanyA és especialmenT generOsa a proporcionar-les.

Són molteS les experiències de la mUnTanya que enS fan ser més forts, xO la de la niT és una de les més bonikes.

D'entrada, un bivac voldrà dir k l'endemà ja estareM a la muntanya i axo és sempre motiU d'alegria. A més a més, un bivac amb bon temps permet gaudir de la posta i la sortida del sol, un dels espectacles més bells de la natura. Contemplar en silenci com el sol s'Amaga darrere un cim, la claror va morint al fons de la vall i lentament les carenes es pinten de negre, és increïble. I veure els primerS raigs de llum i escalfOr és una experiència gratificant. la nit, especialment a la muntanya, també té moments d'inkietud i de pors. La foscor, els sorolls dels animalS, de l'Aigua o del vent fan estar desvetllat part de la nit. Sovint és dificil dormir i descanÇar en un bivac. Llavors la mirada s'entreté amb les estrelles, amb la lluna si hi ha sort, amb els pensaments íntims, en les converses amb els companys....

L'experiència d'un bivac suposa el contacte directe amb la natura, sense cap més protecció k un sac de dormir.

El primer bivac és una experiència k mai s'oblida. Després en vindran d'altres, alguns bons, altres incòmodes i durs...

Moltes vegades un bivac és una experiència de resistència, a la metereologia, el cansament...

També hi ha akell "espai" x la relació amb el company o colla, llavors la conversa és interminable i l'amistat s'enforteix.

Ara semble k la gent no fa tants bivacs kom abans. La facilitat de les comunicacions, la informació, la tecnologia, refugis, eviten moltes pèrdues de ruta k acaben en un bivac. Els bivacs són exepcionals, putsé x la seva raresa, xo x l'enrikiment personal, cal no oblidar mai l'experiència del bivac, ni k sigui de tant en tant, ni k sigui ben confortable...

PiK@;)


Pel·licula

"127 horas" 
Basada en la història real d'Aron Ralston, un intrèpid muntanyenc i escalador nord-americà que es va fer famós perquè al maig de 2003, durant una escalada pels canons de Utah, va patir una caiguda i va quedar atrapat dins d'una profunda esquerda. Després de diversos dies immobilitzat i incapaç de trobar una solució alternativa, va haver de prendre una dramàtica decisió.

Feed

Deixa el teu Correu Electrònic:

Lliurat per Òrrius Team

SS

pop-up facebook